Vacature adviseur veiligheid

8-32 uur per week

Ben jij een afgestudeerd IVK’er of bestuurskundige, heb je tussen de 3 en 5 jaar ervaring in de praktijk en ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende baan waarin je veel kunt leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als adviseur veiligheid bij De Lenten BV ga je gelijk inhoudelijk aan de slag met specifieke opdrachten en krijg je de ruimte kennis en ervaring op te doen door een kijkje te nemen bij projecten van collega’s.

Wil jij aan de slag bij opdrachtgevers, een steentje bijdragen aan de veiligheid in Nederland? Ben je nieuwsgierig en leergierig? Ben je ervaren in het opstellen van beleid, schakel je makkelijk en heb je gevoel voor bestuurlijke verhoudingen? Ben je daarnaast creatief en kun je out-of-the-box? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT VOOR BEDRIJF IS DE LENTEN BV?

De Lenten BV is een bedrijf gevestigd in Arnhem dat zich richt op het geven van advies binnen het brede vakgebied Openbare Orde en Veiligheid. De opdrachtgevers variëren van gemeenten en stichtingen tot commerciële bedrijven. Het opstellen van een Integraal Veiligheidsbeleid om de koers van een gemeente voor de komende jaren vast te leggen, het begeleiden van een project om het buitengebied van een gemeente veiliger en leefbaarder te maken, het vormgeven van een aanpak op ondermijning, het opstellen van een plan om toezicht en handhaving in een gemeente in te gaan richten, zomaar een greep uit de werkzaamheden die voorbijkomen. 

Herken jij jezelf hierin?

 • Vind jij het leuk om te werken voor verschillende opdrachtgevers? Dwars door Nederland en op kantoor? 
 • Ben je communicatief sterk (mondeling en schriftelijk) en maak je makkelijk contact met veel verschillende mensen? 
 • Beschik je over een analytisch goed ontwikkeld denkvermogen?
 • Ben je nauwkeurig, doorgrond je stukken snel en heb je een kritische blik?
 • Ben je sociaal, enthousiast en vrolijk (naast hard werken, is gezelligheid ook belangrijk)?
 • Vind je het niet erg dat je aan het begin van de dag niet weet wat je allemaal gaat doen?
 • Kun je goed zelfstandig en gestructureerd werken, maar houd je ook van samenwerken (wij namelijk ook)?
 • Ben je flexibel inzetbaar en vind je het niet erg om incidenteel ’s avonds te werken?
 • Ben je niet bang of allergisch voor honden en juist blij met onze kantoorhonden Elfy & Mila?

WAT GA JIJ DOEN?

De Lenten BV heeft verschillende opdrachtgevers en voert daar diverse werkzaamheden uit. Om die werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren is De Lenten BV op zoek naar een adviseur die, met wat begeleiding en ondersteuning, zelfstandig werkzaamheden kan uitvoeren. Natuurlijk werken we daarin met elkaar samen om het beste eindproduct op te leveren binnen de voorwaarden die de opdrachtgever stelt. Voorbeelden zijn het opstellen van een advies om toezicht en handhaving vorm te geven, het in beeld brengen van cameratoezicht, het uitzoeken van een specifieke vraag voor een klant en het organiseren van een bijeenkomst op het gebied van bijvoorbeeld ondermijning.

Heb jij deze kennis, ervaring en vaardigheden?

 • Uitstekende beheersing van Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling
 • Goede beheersing van Word, Excel, Powerpoint
 • Punctueel, pro actief en representatief

Overige informatie:

 • Locatie: zowel op kantoor in Arnhem als bij opdrachtgevers
 • Start: z.s.m.
 • Inzet: minimaal 8 uur, bij voorkeur op maandag tot en met donderdag

Wij bieden:

Een dynamische werkomgeving waarin jij zowel zelfstandig opdrachten kunt uitvoeren als ondersteuning kunt geven aan collega’s bij diverse opdrachtgevers zowel op kantoor als op locatie.

Wat krijg jij?

Flexibele werktijden, mogelijkheden om vanuit huis te werken, een laptop, een vaste werkplek in Arnhem en interessante projecten.

Interesse?

Ben je nog steeds aan het lezen en sluit deze vacature aan bij jou? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@delenten.nl en wie weet spreken wij elkaar dan snel.