Vacature junior adviseur Veiligheid

32-40 uur per week

Ben jij een net afgestudeerd IVK’er of heb je al wat ervaring opgedaan in de praktijk en ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende baan waarin je veel kunt leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als junior adviseur veiligheid bij De Lenten BV werk je tegelijkertijd aan verschillende opdrachten en bij meerdere opdrachtgevers. Je krijgt de ruimte om mee te kijken in diverse omgevingen en gaat ook gelijk inhoudelijk aan de slag met specifieke opdrachten. Hou jij het overzicht bij deze opdrachten met deadlines of word je hiervan juist zenuwachtig? 

Creatief zijn en out-of-the-box kunnen denken is een pré. Bij De Lenten krijg je de ruimte om te onderzoeken waar je kracht ligt, kun je veel leren en jezelf ontwikkelen op het gebied van openbare orde en veiligheid. Hierin is het van belang om je proactief op te stellen en initiatief te nemen. Dat wordt beloond!

Wat voor bedrijf is De Lenten BV?

De Lenten BV is een bedrijf gevestigd in Arnhem dat zich richt op het geven van advies binnen het brede vakgebied Openbare Orde en Veiligheid. De opdrachtgevers variëren van gemeenten en stichtingen tot commerciële bedrijven. Het opstellen van een Integraal Veiligheidsbeleid om de koers van een gemeente voor de komende jaren vast te leggen, het begeleiden van een project om het centrum van een gemeente veiliger en leefbaarder te maken, het oppakken van een casus waarbij er sprake is van georganiseerde criminaliteit, het begeleiden van een project om flexibel cameratoezicht te realiseren, zomaar een greep uit de werkzaamheden die voorbijkomen. 

Herken jij jezelf hierin?

 • Vind jij het leuk om te werken voor verschillende opdrachtgevers? Dwars door Nederland, en op kantoor? 
 • Ben je communicatief sterk (mondeling en schriftelijk) en maak je makkelijk contact met veel verschillende mensen? 
 • Beschik je over een analytisch goed ontwikkeld denkvermogen?
 • Ben je nauwkeurig, doorgrond je stukken snel en heb je een kritische blik?
 • Ben je sociaal, enthousiast en vrolijk (naast hard werken, is gezelligheid ook belangrijk)?
 • Vind je het niet erg dat je aan het begin van de dag niet weet wat je allemaal gaat doen?
 • Kun je goed zelfstandig en gestructureerd werken, maar houd je ook van samenwerken (wij namelijk ook)?
 • Ben je flexibel inzetbaar en vind je het niet erg om incidenteel ’s avonds te werken?
 • Ben je niet bang of allergisch voor honden en juist blij met onze kantoorhonden Elfy & Mila?

Wat ga jij doen?

De Lenten BV heeft verschillende opdrachtgevers en voert daar diverse werkzaamheden uit. Om die werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren is De Lenten BV op zoek naar een junior adviseur die ondersteunende en administratieve werkzaamheden kan uitvoeren. Voorbeelden zijn het verwerken van een schouw in een duidelijk Excel bestand, het opzoeken van relevante informatie zoals jurisprudentie, het bijdragen aan het opstellen van een advies op basis van gevoerde gesprekken, het vormgeven en schrijven van een nieuwsbrief en het maken van een jaarplanning voor alle vergaderingen enzovoorts. 

Heb jij deze kennis, ervaring en vaardigheden?

 • Uitstekende beheersing van Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling
 • Goede beheersing van Word, Excel, Powerpoint
 • Punctueel, pro actief en representatief

Overige informatie:

 • Locatie: zowel op kantoor in Arnhem als bij opdrachtgevers
 • Start: vanaf medio september 2022
 • Inzet: minimaal 32 uur, bij voorkeur op maandag tot en met donderdag

Wij bieden:

Een dynamische werkomgeving waarin jij ondersteuning kunt geven aan interessante opdrachten bij diverse opdrachtgever zowel op kantoor als op locatie. Door jouw ondersteuning draait het bedrijf beter en doet iedereen waar hij/zij goed in is. Daarnaast kun jij in deze rol veel leren en jezelf ontwikkelen!

Wat krijg jij?

Flexibele werktijden, mogelijkheden om vanuit huis te werken, een laptop, een vaste werkplek in Arnhem en interessante projecten.

Interesse?

Ben je nog steeds aan het lezen en sluit deze vacature aan bij jou? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@delenten.nl en wie weet spreken wij elkaar dan snel.